Snabbare viktnedgång, är det möjligt?

Klart att du kan gå ner i vikt snabbt. Om du slutar äta och rör på dig mer så är du snart smal. Men vem kan leva på det viset? Du måste ju få energi och om du äter för mycket är det inte så enkelt att bara sluta äta.

Om du vill gå ner i vikt snabbt bör du fundera lite på vad du känner dig redo att göra just nu. Ett bra trick är att göra något som känns futtigt. Det kan vara att du går upp för trapporna när du kommer hem. Eller att du byter morgonmackan mot en tallrik gröt.

Du gör den lilla sak du kan tänka dig tills det känns som helt naturligt för dig. Du gör inget annat. Om du dessutom klämmer in lite annat är det bara en bonus. När du känner att den lilla sak du har tagit på dig är enkel så är det dags för nästa lilla sak.

Den här metoden kan ge resultat på lång sikt men det är resultat som håller.

Snabb viktnedgång kräver rätt mat

För att förlora flera kilon på en gång måste du se över din mat. Det går inte att skyffla i sig en massa socker och kolhydrater och tro att det kommer att fungera. Byt ut ris, pasta och potatis mot kinoa. Skippa produkterna med socker. Om du gör detta kan du gå ner flera kilon på kort tid.

Problemet är bara att du kommer att gå upp lika snabbt som du gick ner när du slutar äta på detta vis. Då är det dags att köra på den första metoden. Den kommer att ta dig längre och vara hållbar!