5 fördelar med glasögon utan styrka

Det är inte alls ovanligt att köpa glasögon utan styrka. Idag är det många som tycker att det ser snyggt ut med bågar av olika slag. Du kanske känner att ett par glasögon får dig att se mer intellektuell ut eller så vill du ha något som är lite ovanligt som kattformade bågar.

Den här typen av glasögon behöver du inte för att se var du finner bästa brunchen i Stockholm men de kan helt klart vara en accessoar som du har på dig då du lunchar med vänner! I och med att det inte krävs någon särskild styrka är det hur enkelt som helst att köpa glasögon online som är utan styrka.

Kommer det att se bra ut?

Med glasögon är det inte som med microblading av ögonbryn. Om det inte ser bra ut är det bara att plocka av bågarna! Fast du vill ju inte lägga flera hundra kronor och kanske mer på bågar som inte passar dig. Då är det bra att glasögonbutiker online som RenOptik (se länken här ovan) erbjuder möjligheten att låna hem bågar gratis.

Då kan du se hur det hela ser ut innan du betalar för dina glasögon utan styrka. Det här kan också kallas för fake glasögon men själva bågarna är ju absolut inte fake!

Då tar vi en titt på 5 fördelar med glasögon med klarglas utan styrka!

  1. Glasögon utan styrka är högsta mode

Om du vill vara moderiktig så ska du inte missa hur fejk glasögon kan ge dig en skjuts i rätt riktning. Den här typen av glasögon kallas ibland för fashion glasögon eller modeglasögon. De är liksom din handväska och dina smycken något du använder för att se fin ut.

Vissa outfits passar särskilt bra med glasögon med klarglas. Kanske vill du ha runda glasögon utan styrka eller något som är fyrkantigt. Du kan välja i enlighet med det som passar din ansiktsform.

glasögon i handen
Det kan ge en känsla av pondus att stå med glasögon i handen.
  1. Du kan skydda dina ögon från blått ljus

Ljuset som kallas för blått ljus som kommer från skärmar kan verka negativt både på sömn och på ditt minne. Om du inte har glasögon på grund av synfel så har du heller inget särskilt skydd då du jobbar på datorn eller använder din smartphone.

Men glasögon utan styrka kan absolut ha ett bluelight skydd. På så vis kommer de att vara en fördel för dig som vill blockera bort de där strålarna som kan vara så negativa för din hälsa. Detta samtidigt som du ser så moderiktigt ut.

  1. Du kan få skydd mot solen

När vi ändå är inne på spåret hälsa och att skydda den så måste vi nämna att glasögonen som är utan styrka faktiskt kan vara solglasögon. Dessa använder ju de allra flesta. Vi tänker inte så ofta på solglasögon som fake glasögon men det är ju precis vad de är.

Det råder inga tvivel om att solglasögon alltid är mode och att de är en insats för hälsan. Det kan vara bra att veta att de inte bara är viktiga när du ska sola i gassande sol för att bli brun. Solglasögon kan också verka skyddande under dagar då det är molnigt.

  1. Som backup när du behöver nya glasögon

Om du använder läsglasögon eller terminalglasögon och känner dig naken utan bågar i ansiktet kan det vara fint att ha fejk glasögonen när dina vanliga bågar ska repareras eller glas ska bytas ut. Detta särskilt när du behöver skyddet mot blått ljus oavsett om du använder glasögon med eller utan styrka.

läsglasögon
Stå aldrig utan brillor!
  1. Om du har torra ögon

Det finns ögonbekymmer som kan lindras genom att helt enkelt ha glasögon på sig. Men torra ögon är ju inte samma sak som att behöva korrigering av syn. Då är det ju perfekt att kunna använda glasögon med fönsterglas.

Dessa kan skydda mot drag och damm som kan irritera ögon som redan är irriterade. Det är en fördel med glasögon utan styrka som inte alla tänker på!

Detta kan bli reaktionen när du börjar med glasögon med fönsterglas:

Var kan du köpa fake glasögon

Det är inte svårt att hitta fake glasögon utan styrka. Du kan ju köpa vanliga bågar med vanligt glas som har ytbehandling mot bluelight. Du kan se på glasögon utan styrka Åhléns och andra liknande varuhus har.

Eller så väljer du en glasögonbutik online med ett större sortiment. Då blir det lättare att hitta något som du gillar både vad gäller stil och pris.

Att handla fejk glasögon online ger följande fördelar:

  • Variation av design
  • Ofta lägre priser
  • Möjlighet att välja specifika ytbehandlingar
  • Möjlighet att testa virtuellt
  • Möjlighet till snabb rådgivning med chatt

Tänk på att välja ett par som du gillar färg och stil på. Om det blir lite för roligt är risken stor att du bara använder dina glasögon med klarglas vid ett tillfälle som då det blir maskerad. Om du däremot köper något som du verkligen känner dig snygg i så kan det bli så att du börjar köpa kläder i enlighet med dina glasögonbågar så att det hela ska kännas rätt!