Bli en hejare på att jogga

Vill du också bli en sådan där cool person som börjar morgonen med en joggingtur? Du får lite inspiration och drar på dig träningskläderna men strax känner du att det inte går. Du flåsar på en gång. Hur ska du bli en hejare på att jogga?

Använd en app

Idag kan du använda dig av en smart app som hjälper dig att komma igång. Första dagen springer du bara någon minut. Varje dag ökar du på och det gör att du klarar det. Till sist kan du vara ute och springa en timme och mer!

Håll takten

En annan sak som kan vara mycket bra då du vill lyckas med löpträning på egen hand är att hitta en takt. Välj låtar som har en takt som du kommer att kunna hålla. Det kanske är lite långsammare i början. Med en låtlista som håller samma tempo och kanske ökar på lite i mitten har du en fördel. Förbered dig väl.

Peppa dig själv

Peppa dig själv och tänk att du kommer att klara det. Det är bättre att springa fem minuter eller mindre än att inte alls springa. Det är verkligen inte allt eller inget. Om du sprang runt ditt hus idag har du tränat. Då är du också en sådan där cool person som börjar eller avslutar dagen med att kuta lite!